mir se vini - Dergo SMS free me nr. tuajin (me program)
Fac të kuqe Dergo SMS free me nr. tuajin (me program)

Emri i Programit: CALLWAVE FREE SMS Beta
Madhesia: 10.7 MB (11,239,160 bytes)
Punon: ne te gjitha Win XP
Lajmerim-> Iu lutem perdoreni kete Widget Yahoo qe eshte brenda e mos e beni Update se me versionin e ri te Yahoo Widget e keni problem gjetjen e programit per SMS

Me kete program ju duhet te regjistroheni me Nr te juaj dhe pastaj te logirateni me PIN dhe mund te dergoni cdo dite nga 10 SMS nese posedoni me shume se nje numer ateher mund te regjistroheni me Nr tjeter dhe mund te dergoni +10 SMS tjer ne dite me numer tjeter te telefonit, personit qe i dergoni iu del Nr i juaj, punon 100% dhe mund te beni Log Out qe smund te kyqet askush pa e ditur PINin qe ju e jepni sipas deshires.
Pra sa numra te Vales keni ne perdorim aq Accounte mund te hapeni

DOWNLOAD PROGRAMIN http://www.speedyshare.com/778671495.html
muzik 46492 visitorsmuzik
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free