mir se vini - programa

linka per programa shqip
7-Zip - program për ngjeshjen dhe paketimin e skedarëve (i ngjashëm me winzip dhe winrar).
http://www.7-zip.org/

Aida 32 - program që tregon informacion për pjesët e kompjuterit (hardueret)
http://files.filefront.com/aida32ee+.../fileinfo.html

AlbTVRadio
http://www.AlbTVRadio.com

Alfa - program për menaxhimin financiar
http://www.imb.com.al/

ALZIP - program për ngjeshjen dhe paketimin e skedarëve (i ngjashëm me winzip dhe winrar).
http://www.altools.net/

Andromeda - skript për krijimin e një faqeje që transmeton muzikë
http://www.turnstyle.com/andromeda/home.asp

Antamedia Internet Caffe - program për menaxhimin e internet-kafeneve
http://www.antamedia.com/caffe/

AS 2.0 - program për drejtshkrimin e gjuhës shqipe
http://www.gjuha-shqipe.com
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=45103

Bilanc 2007 - program financiar
http://www.bilanc.com

BlindWrite - program që të lejon të kopjosh CD/DVD të mbrojtur
http://www.vso-software.fr/download.php

BSCW - program për bashkëpunimin e një grup njerëzish në internet
http://bscw.fit.fraunhofer.de/index.html

CCleaner - program për pastrimin e skedarëve të përkohshëm
http://www.ccleaner.com/

CleanCenter - program për pastrimin e skedarëve të përkohshëm
http://www.cleancenter.net/

Crazy Browser - shfletues interneti
http://www.crazybrowser.com/index.htm

DC++ - program P2P për shkarkimin e skedarëve (si Kazaa, eDonkey, limewire, etj).
http://www.forumishqiptar.com/showpo...4&postcount=30

Drupal - program për menaxhimin e faqeve të internetit
http://drupal.org/

eMule - program për të ndarë skedarët me përdorues të tjerë të Internetit
http://www.emule-project.net/

FantaMorph- program që shkrin dy fotografi në një animacion
http://www.fantamorph.com/overview.htm

FESh - Fjalori elektronik shpjegues i gjuhës shqipe
http://www.gjuha-shqipe.com

FTI - Fjalor i termave të informatikës
http://www.gjuha-shqipe.com

Financa - program për menaxhimin financiar
http://www.imb.com.al/

Fjalor Angisht<->Shqip nga Lingvosoft
http://www.lingvosoft.com/Windows-Di...lbanian-items/

Fjalor i Integruar 5-Gjuhësh - Fjalor Shqip-Anglisht-Frëngjisht-Gjermanisht-Italisht
http://www.intein-nt.com/

Free Download Manager - program për menaxhimin dhe përshpejtimin e shkarkimeve
http://www.freedownloadmanager.org/index.htm

Free Picture Finder - program për të gjetur imazhe/fotografi në internet
http://www.fatesoft.com/picture/index.htm

GetRight - program për të shkarkuar dhe për të menaxhuar skedat
http://getright.com/

gFTP - program për transferimin e skedarëve për sistemet *nix
http://gftp.seul.org/

Glary Utilities - program për mirëmbajtjen dhe pastrimin e kompjuterit
http://www.glaryutilities.com/

IE7Pro - program shtesë për të lehtësuar përdorimin e Internet Explorer 7
http://ie7pro.com/

ImgBurn - program për të lexuar dhe për të shkruar CD/DVD, edhe imazhet e tyre
http://www.imgburn.com/

Inno Setup - program profesional për të krijuar procesin e instalimit e aplikimeve
http://www.jrsoftware.org/isinfo.php
http://www.jrsoftware.org/files/istrans/

IsoBuster - Program për kopjimin e dokumentave nga CD/DVD
http://www.smart-projects.net/recove...lldownload.htm

Internet Download Accelerator - program për menaxhimin dhe përshpejtimin e shkarkimeve
http://www.westbyte.com/ida/

Kulla e Shqipes - program për përvetësimin dhe studimin e thellë të gjuhës shqipe
http://www.gjuha-shqipe.com

LimeWire - program për të ndarë skedarët me përdorues të tjerë të Internetit
http://www.limewire.com/

Loja Murlan - lojë e njohur me letra që luhet edhe me Jokerat
http://www.intein-nt.com/

Loja Pesëkatësh - loja e njohur me letra, 5-katësh
http://www.forumishqiptar.com/showth...t=28226&page=1

Loja Xhol - lojë me letra
http://www.intein-nt.com/

Microweb Orari - program për krijimin e orareve shkollore
http://www.microwebi.com/start.php?s...n=true&show=ok

MicrowebPro - bllok adresash dhe shënimesh
http://www.microwebi.com/start.php?s...n=true&show=ok

Microweb RSS - program për leximin e lajmeve në formatin RSS
http://www.microwebi.com/start.php?s...n=true&show=ok

MiniBB - skript për faqe forumi
http://www.minibb.net/download.html

Mozilla Firefox - shfletues interneti i ngjashëm me Internet Explorer
http://www.mozilla-europe.org/sq/products/

Fjalor drejtshkimor (spell-check) për gjuhën shqipe - shtesë për Firefox dhe Thunderbird
http://www.shkenca.org/content/view/69/37/
Mozila Thunderbird - program për leximin e postës elektronike (email) i ngjashëm me Outlook Express
http://www.mozilla-europe.org/sq/products/

MSN Webcam Recorder - Program për të regjistruar videot e MSN
http://ml20rc.msnfanatic.com/index.html

Music Express - program për organizimin e albumeve me muzike
http://www.wizetech.com/mex/index.shtml

Net Transport - program për të shkarkuar dhe për të menaxhuar skedat
http://www.net-xfer.com/default.htm

Numerial - program që konverton numrat midis bazave 2, 8, 10, 16, etj.
http://www.forumishqiptar.com/showth...72#post1757472
http://www.xyntec.com/

Office 2003 Shqip - ndërfaqe shqip për programet Office
http://www.microsoft.com/downloads/B...3-9FF96F68E491

Orari - program për krijimin e orareve shkollore
http://www.forumishqiptar.com/showth...8&postcount=66

Orbit Downloader - program për të shkarkuar dhe për të menaxhuar skedat
http://www.orbitdownloader.com/

Open Office - i ngjashëm me Office të Microsoft-it por është falas; punon në Windows, Linux, Mac
http://sq.openoffice.org/
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=51590

PHProjekt - program për bashkëpunimin e një grup njerëzish në internet
http://www.phprojekt.com/

Prishtina FTP - klient për hapjen e adresave FTP
http://tucows.menanet.net/preview/248077.html

QSetup Installer - program për krijimin e paketave të instalimit
http://www.pantaray.com/qsetup.html

Quintessential Player - program për të dëgjuar këngët, i ngjashëm me winamp
http://www.quinnware.com/list_plugins.php?plugin=130

Radiator - program për regjistrimin e zërit nga TV/Radio kartat
http://flesko.cz/radiator.htm

Rainlendar - program kalendar për takime, shënime
http://www.rainlendar.net/cms/index....load&Itemid=30

Recuva - program per të rikthyer skedat e fshira
http://www.recuva.com/

Registry Shower - program për të mirëmbajtur regjistrin e kompjuterit, me disa procese të tjera të avancuara
http://www.registryshower.com/index.html

Restorant - program për menaxhimin e restoranteve
http://www.forumishqiptar.com/showth...8&postcount=66

Revo Uninstaller - program për të çinstaluar aplikimet në kompjuter, bashkë me disa funksione të tjera shtesë
http://www.revouninstaller.com/

Setup Factory - program për krijimin e paketave të instalimit
http://www.indigorose.com/suf/

SPR POS - program për menaxhimin e restoranteve
http://www.sprpos.com/

Spybot Search & Destroy - program për të kontrolluar dhe për të mbrojtur kompjuterin nga spinuesit dhe keqbërësit e ndryshëm kompjuterik
http://safer-networking.org/en/index.html

Shareaza - program për të ndarë skedarët me përdorues të tjerë të Internetit
http://shareaza.sourceforge.net/

The KMPlayer - program profesional për të luajtur pothuajse çdolloj mediaje (muzike, video, figure etj.), me shumë funksione të avancuara
http://www.kmplayer.com/forums/index.php

Unlocker - program që të lejon të fshish skedarët kur nuk të lejon windows-i
http://ccollomb.free.fr/unlocker/

uTorrent - klient për shkarkime të skedarëve torrent
http://www.utorrent.com

Winamp - një nga programet më të njohur për dëgjimin e këngëve, i ngjashëm me Windows Media Player dhe Real Player
http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=145726

Windows XP Shqip - ndërfaqe shqip për Windows XP
http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=sq
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=51147

Windows Vista Shqip - ndërfaqe shqip për Windows Vista
http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=sq
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=90843

WinPatrol - program për pastrimin e kompjuterit nga reklamat
http://www.winpatrol.com/download.html

WinRAR - program për ngjeshjen dhe paketimin e skedarëve (i ngjashëm me winzip).
http://www.win-rar.com/download.html

Zina - skript për krijimin e një faqeje që transmeton muzikë; i ngjashëm me andromeda
http://www.pancake.org/zina/index.html
muzik 46492 visitorsmuzik
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free