mir se vini - web per run-it
Fillojm ..
Shkojm Start > Run > Dhe n'run e shkruajme ket :
Kodi :

%WINDIR%EXPLORER.EXE ,::{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}::{BDEADF00-C265-11d0-BCED-00A0C90AB50F} +

Tona del 1 dritare e vogel , klikojm me te djathtën dhe shkojm new webfolder ..
dhe e shkruajme 1 faqe pa www dhe pa http psh peacetv.net
dhe shkojme finish ...
tona hym te folderi peacetv.net dhe kshtu qe keni te drejten me uplodu diqka.
ti uplodon qa tdush e uplodon 1 index hacked dhe ajt ..
Besoj se jom i qart ...

Per me gjet weba qe hacken ne ket menyr mundeni permes

Header Spy:

ShowIP

Server Spy:

Domain Details

Kur tdale iis 5.0

webin munesh me hack
muzik 46492 visitorsmuzik
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free