mir se vini - del kerri me i shpejti ne boot

Lydia automjeti më i shtrenjtë në botë!
Jan 13, 2008 - 12:07 AM - Nga Lani_Cracker
"Lydia" automjeti më i shtrenjtë në botë!

Tata Nano, për të cilin shkruam ditë më parë, sipas të gjitha gjasave do të ketë "konkurrentin" e tij, por nga ana tjetër e peshores. Në Buggati është duke u planifikuar lansimi i modelit, i cili, besoni ose jo, do të jetë më i shtrenjtë se Veyron!?
Thashethemet e fundit automobilistike kanë thënë se bëhet fjalë për një model më pak ekskluziv, por duket se nuk do të jetë ashtu.

Bugatti me modelin e tij Veyron shënon sukses të jashtëzakonshëm në shitje, përkundër neverisë së shumë njerëzve, si dhe përkundër çmimit prej një milionë eurosh.

Pasi që vartësit e ndonjë vesi gjithmonë kërkojnë më shumë, ashtu edhe ata “adhurues” të automjeteve që kanë më tepër para se duhet në xhepin e tyre kërkojnë automjete sa më të shpejta, sa më të shpejta dhe sa më ekskluzive..., dhe nuk pyesin fare për çmimin.


Projekti i Bugattit mban emrin “Lydia”, sipas emrit të bashkëshortes së Ettore Bugattit. Supozohet që super-automjeti i ri do t’i ketë, jo më pak se..

muzik 46493 visitorsmuzik
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free