mir se vini - counter strike


Counter Strike CS Server - HACK-04

Tani keni mundesi te Luani Online Counter Strike Me AlbaShare CS Server
Shkarkoni Counter Strike dhe Konektoheni me Datat qe do ti gjeni Me poshte.

AlbaShare CS Game Server 1 / Pa SXE : HACK-04
Status: Online
IP 1 : 85.214.122.98
Portat : 27015

AlbaShare CS Game Server 2 / Pa SXE : HACK-04
Status: Online
IP 1 : 83.246.96.66
Portat : 27010


AlbaShare CS Game Server 3 / Pa SXE : HACK-04
Status: Online
IP 1 : 83.246.96.150
Portat : 27015

AlbaShare CS Game Server 4 / Pa SXE :HACK-04
Status: Online
IP 1 : 85.214.63.184
Portat : 27015

AlbaShare CS Game Server 5 / Protected Me SXE : HACK-04
Status: Online
IP 1 : 62.141.36.68
Portat : 27015


Shkarko Counter Strike Per Me Luajtur & sXE Injected.
cs16FullInstalimi.exe
cs16Patch_v26.exe
sXe-Injected.rar


A eshte Serveri Online ?

Minimum = 18ms, Maximum = 18ms, Mittelwert = 18ms
Serveri eshte Online!.

muzik 46493 visitorsmuzik
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free